Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.
Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Warzywa do dipu

(5)
10 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
47 kcal / 1 porcję (200 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    23.30 kcal
    1.17%
  • Białko
    1.06 g
    2.12%
  • Węglowod.
    5.91 g
    2.19%
  • Tłuszcze
    0.32 g
    0.46%
  • Błonnik
    1.87 g
    7.48%
  • GDA
    1.17 %
Składniki
  • Marchew - 40g
  • Ogórek szklarniowy - 60g
  • Papryka czerwona - 100g (½ sztuki)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Marchew i ogórka umyj i obierz, pokrój w duże słupki (tak, aby można było nabrać warzywem dip). Paprykę umyj i pokrój w grube paski.

*Warzywa maczaj w swoim ulubionym dipie.

Smacznego!