Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.
Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Kalafior gotowany

(6)
25 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
22 kcal / 1 porcję (100 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    22.00 kcal
    1.1%
  • Białko
    2.40 g
    4.8%
  • Węglowod.
    5.00 g
    1.85%
  • Tłuszcze
    0.20 g
    0.29%
  • Błonnik
    2.40 g
    9.6%
  • GDA
    1.1 %
Składniki
  • Kalafior - 100g

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Kalafiora umyj i podziel na mniejsze różyczki.

KROK 2: Włóż do garnka, zalej wrzątkiem, posól i gotuj około 20 minut, do miękkości.

*Podawaj jako dodatek do dań obiadowych.

Smacznego!