Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Smoothie z tofu, awokado i mleka sojowego

(24)
10 minut
2 osoby
łatwy
Wartości odżywcze
526 kcal / 1 porcję (255 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    206.20 kcal
    10.31%
  • Białko
    10.28 g
    20.56%
  • Węglowod.
    5.24 g
    1.94%
  • Tłuszcze
    6.41 g
    9.16%
  • Błonnik
    0.75 g
    3%
  • GDA
    10.31 %
Składniki
  • Serek naturalny tofu - 300g
  • Awokado - 100g
  • Mleko sojowe - 100g (½ szklanki)
  • Dynia, pestki - 10g (łyżka stołowa)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Awokado opłucz, przekrój na pół i wydrąż miąższ. Przełóż do blendera.

KROK 2: Dodaj tofu i mleko sojowe i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.

KROK 3: Przelej do szklanek, posyp pestkami dyni i pij zaraz po przyrządzeniu.

Smacznego!