Jogurt naturalny z owocami i migdałami
(3)
5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
217 kcal / 1 porcję (206 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
-
Kaloryczność105.17 kcal5.26%
-
Białko5.50 g11%
-
Węglowod.7.58 g2.81%
-
Tłuszcze6.56 g9.37%
-
Błonnik2.14 g8.56%
-
GDA5.26 %
Składniki
- Jogurt naturalny 2% tłuszczu - 150g (6 łyżek stołowych)
- Maliny - 36g (⅓ szklanki)
- Migdały, płatki - 20g (2 łyżki stołowe)
Sposób przyrządzenia
KROK 1: Jogurt naturalny wylej do miseczki. Dodaj owoce. Na końcu posyp podprażonymi płatkami migdałów.
Smacznego!