powrót
mnie motywuje kiedy mój facet mówi, że z dnia na dzień robię się ładniejsza :D wiem, głupie takie i w ogóle jak tu mu wierzyć, no ale bardzo poprawia mi to humor, bo cały czas staram się trzymać dietę i ćwiczę. Kiedy ja widze poprawę, a nikt tego nie zauważa, to wtedy i ja przestaje to widzieć, a jak on docenia, to już co innego. ;)
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Pytania i porady (27)
motywatory
Odpowiedzi (8)
Poniedziałek, 22 września 2014 | 15:09:33 m.skalska23 pisze:
mnie najbardziej motywuje jak ubrania robią się za luźne :D
racja! :) tez tak mam!!! mnie najbardziej motywuje jak ubrania robią się za luźne :D
Sobota, 4 czerwca 2016 | 19:44:12 M@dlen pisze:
Hej, ja za nic w świecie nie potrafię być konsekwentna :/ jak zacznę to po m-cu folguję i potem na 2-3 tyg przerwa i tak od nowa.......
no to do tego własnie potrzebna jest motywacja! do boju dziewczyno, nikt za Ciebie nie będzie walczył, to Twoje ciało, niczyje inne!Hej, ja za nic w świecie nie potrafię być konsekwentna :/ jak zacznę to po m-cu folguję i potem na 2-3 tyg przerwa i tak od nowa.......
mnie motywuje kiedy mój facet mówi, że z dnia na dzień robię się ładniejsza :D wiem, głupie takie i w ogóle jak tu mu wierzyć, no ale bardzo poprawia mi to humor, bo cały czas staram się trzymać dietę i ćwiczę. Kiedy ja widze poprawę, a nikt tego nie zauważa, to wtedy i ja przestaje to widzieć, a jak on docenia, to już co innego. ;)
Mówi się, że każda motywacja jest dobra, ważne by była wystarczająco silna i stanowiła swego rodzaju motor napędowy naszego działania. Jednakże z praktyki i doświadczenia wiem, że tylko tzw. motywacja wewnętrzna daje najlepsze rezultaty. Proszę zatem cbać o swój wygląd i wydolność fizyczną dla siebie, a zachwyty i pozytywne komentarze innych najlepiej traktować jako idealny, należny się, miły dodatek do tej chęci i pasji.
Gorąco trzymam kciuki, by motywacja Panie nie opuszczała.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Gorąco trzymam kciuki, by motywacja Panie nie opuszczała.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.