powrót
ja tak to interpretuje;PPP
duzo przepisów w dietmap jest podobnych do tych z ksiazki dukana i tm czasem jest sugestia z czym to jesc :)
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Dieta Dukana (3)
Chleb w I fazie diety
Witam
Mam pytanię chcę zacząc dietę Dukan z programem Dietamap i mam jeden problem. W przepisach poszczegółnych produktów nie ma w składzie pieczywa, lecz pod przepisem piszę zeby stosować danie jako przekąskę do chleba.
Czy to oznacza że można jeść chleb w pierwszej fazie ?? Jeżeli tak to jakie ilości ??
Mam pytanię chcę zacząc dietę Dukan z programem Dietamap i mam jeden problem. W przepisach poszczegółnych produktów nie ma w składzie pieczywa, lecz pod przepisem piszę zeby stosować danie jako przekąskę do chleba.
Czy to oznacza że można jeść chleb w pierwszej fazie ?? Jeżeli tak to jakie ilości ??
Odpowiedzi (3)
Witaj. Chleb na pewno jest wykluczony w I fazie. Stsosowałam Dukanowską dietę 4 lata temu. I faza to tylko produkty białkowe, potem przelatasz ją z fazą białkowo-warzywną, potem faza utrwalenia po uzyskaniu właściwej wagi. Poczytaj książkę " Nie potrafię schudnąć"-tam jest wszystko. Teraz zamierzam wrócić do tej diety, ale z tego co widzę to w Dietmap są jakieś drastyczne błędy w układzie diety. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Sobota, 3 stycznia 2015 | 19:27:25 kingiston pisze:
Witam
bo to na ogół jest propozycja podania i te potrawe mozesz zjeść np. w III fazie własnie z chlebem, w I i II on jest niedopuszczalnyWitam
ja tak to interpretuje;PPP
duzo przepisów w dietmap jest podobnych do tych z ksiazki dukana i tm czasem jest sugestia z czym to jesc :)
Zaloguj się aby dodać post.