powrót
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Odchudzanie z DietMap (6)
Dobra kalkulacja?
Witam, od dziś w sumie zaczynam odchudzanie z DietMap, wykupilam dietę, ale wydaje mi się , że moje zapotrzebowanie kaloryczne wyliczone na bazie podanych parametrów jest LEKKO zawyżone... ponad 2200kcal na kobietę 58kg? Myślę że aby schudnąć przy ćwiczeniach to zdecydowanie mniej...
Pozdrawiam,
Małgorzata
Pozdrawiam,
Małgorzata
Odpowiedzi (3)
Dzień dobry,
po zalogowaniu się na swoje konto, proszę kliknąć na zielony przycisk "ustaw nową dietę", który znajduje się po lewej stronie, pod avatarem użytkownika. Program przekieruje Panią jeszcze raz do ustawień nowej diety, w której na pewno zapyta Panią o cel odchudzania (będzie to strona z "suwakiem", którym zaznacza Pani owe kilogramy). Na tej podstawie program jeszcze raz wyliczy dla Pani indywidualne zapotrzebowanie żywieniowe.
W razie dodatkowych wątpliwości zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
po zalogowaniu się na swoje konto, proszę kliknąć na zielony przycisk "ustaw nową dietę", który znajduje się po lewej stronie, pod avatarem użytkownika. Program przekieruje Panią jeszcze raz do ustawień nowej diety, w której na pewno zapyta Panią o cel odchudzania (będzie to strona z "suwakiem", którym zaznacza Pani owe kilogramy). Na tej podstawie program jeszcze raz wyliczy dla Pani indywidualne zapotrzebowanie żywieniowe.
W razie dodatkowych wątpliwości zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.