powrót
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Pytania i porady (27)
Zamiana podwieczorku z obiadem (przy 5 posiłkach)
Odpowiedzi (5)
witam w mojej diecie ustawilam 4 posilki dziennie chcialabym zmienic na 5 posilkow pomniejszajac troche obiad i kolacje tzn zachowujac kalorycznosc badz troche ja zmniejszyc gdyz moja waga stanela w miejscu. Najgorzej mi wytrzymac od drugiego sniadania do obiadu co mam zrobic . Dziekuje za odpowiedz pzdr Ania
Poniedziałek, 19 czerwca 2017 | 08:55:02 anulka2610 pisze:
witam w mojej diecie ustawilam 4 posilki dziennie chcialabym zmienic na 5 posilkow pomniejszajac troche obiad i kolacje tzn zachowujac kalorycznosc badz troche ja zmniejszyc gdyz moja waga stanela w miejscu. Najgorzej mi wytrzymac od drugiego sniadania do obiadu co mam zrobic . Dziekuje za odpowiedz pzdr Ania
Najlepiej pozmieniać to ustawiając nową dietę, ale pamiętaj, że wyzeruje Ci wszystkie efekty dotychczasowe. Czasami waga się zatrzymuje tak niestety jest przy odchudzaniu. Wiem po sobie, że wszelkie modyfikacje diety demotywują. Nie rób tego... a na głód pij wodę... pomaga :) Pozdrawiam K. witam w mojej diecie ustawilam 4 posilki dziennie chcialabym zmienic na 5 posilkow pomniejszajac troche obiad i kolacje tzn zachowujac kalorycznosc badz troche ja zmniejszyc gdyz moja waga stanela w miejscu. Najgorzej mi wytrzymac od drugiego sniadania do obiadu co mam zrobic . Dziekuje za odpowiedz pzdr Ania
Poniedziałek, 19 czerwca 2017 | 08:55:02 anulka2610 pisze:
Pani Aniu, odpowiedzi na powyższe pytania zostały zawarte w mojej wiadomości mailowej do Pani. Mam nadzieję, że wszystko jest już jasne. witam w mojej diecie ustawilam 4 posilki dziennie chcialabym zmienic na 5 posilkow pomniejszajac troche obiad i kolacje tzn zachowujac kalorycznosc badz troche ja zmniejszyc gdyz moja waga stanela w miejscu. Najgorzej mi wytrzymac od drugiego sniadania do obiadu co mam zrobic . Dziekuje za odpowiedz pzdr Ania
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.