powrót
Pozdrawiamy serdecznie.
Ja właśnie mam opisaną kukurydzę 2 łyżki
a reszta poszła do śmieci,
bo brakowało przepisu w następne dni,
aby ją sporzytkować.
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Wasze pomysły na DietMap (21)
Lista zakupów
Bardzo pomocna byłaby możliwość robienia listy zakupów np. na miesiąc, zamiast tylko na tydzień. Wiele produktów można kupiować raz w miesiącu, bo mają długi czas przydatności do spożycia i wówczas wystarczyłoby tylko dokupywać warzywa i owoce. Pomogłoby to też kontrolować wydatki.
Odpowiedzi (4)
Odnośnie kontroli wydatków waro byłoby rownież wyeliminowć problem marnotrawienia składników. Np. na mojej liście zakupów znalazły się 2 łyżeczki kukurydzy konserwowej, co z resztą opakowania? Nie nadaje się ona do zamrożenia, szkoda że nie została ona uwzględniona w przepisach na kilka następnych dni.
Sobota, 12 listopada 2016 | 18:03:34 rajzer pisze:
Odnośnie kontroli wydatków waro byłoby rownież wyeliminowć problem marnotrawienia składników. Np. na mojej liście zakupów znalazły się 2 łyżeczki kukurydzy konserwowej, co z resztą opakowania? Nie nadaje się ona do zamrożenia, szkoda że nie została ona uwzględniona w przepisach na kilka następnych dni.
Bardzo dziękujemy za kolejny, niezwykle cenny pomysł.Odnośnie kontroli wydatków waro byłoby rownież wyeliminowć problem marnotrawienia składników. Np. na mojej liście zakupów znalazły się 2 łyżeczki kukurydzy konserwowej, co z resztą opakowania? Nie nadaje się ona do zamrożenia, szkoda że nie została ona uwzględniona w przepisach na kilka następnych dni.
Pozdrawiamy serdecznie.
Poniedziałek, 14 listopada 2016 | 14:10:08 Administrator pisze:
Pozdrawiamy serdecznie.
I nic w tym temacie się nie zmieniło.Sobota, 12 listopada 2016 | 18:03:34 rajzer pisze:
Bardzo dziękujemy za kolejny, niezwykle cenny pomysł.Odnośnie kontroli wydatków waro byłoby rownież wyeliminowć problem marnotrawienia składników. Np. na mojej liście zakupów znalazły się 2 łyżeczki kukurydzy konserwowej, co z resztą opakowania? Nie nadaje się ona do zamrożenia, szkoda że nie została ona uwzględniona w przepisach na kilka następnych dni.
Pozdrawiamy serdecznie.
Ja właśnie mam opisaną kukurydzę 2 łyżki
a reszta poszła do śmieci,
bo brakowało przepisu w następne dni,
aby ją sporzytkować.
Zaloguj się aby dodać post.