powrót
Slyszalas moze o Tefal ActiFry? Swietne urzadzenie do pieczenia praktycznie bez tluszczu!
Polecam jest swietne.
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Przepisy (13)
zdrowe frytki
Odpowiedzi (3)
Dzień dobry,
zdrowsza wersja frytek to zdecydowanie pieczone ziemniaki, które przygotuje Pani samodzielnie. Oprócz ziemniakó, może Pani do tego celu zastosować bataty, marchew, a także pietruszkę, czy selera. Wszystkie warzywa korzeniowe świetnie nadają się do pieczenia w formie 'frytek'.
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
zdrowsza wersja frytek to zdecydowanie pieczone ziemniaki, które przygotuje Pani samodzielnie. Oprócz ziemniakó, może Pani do tego celu zastosować bataty, marchew, a także pietruszkę, czy selera. Wszystkie warzywa korzeniowe świetnie nadają się do pieczenia w formie 'frytek'.
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Hej, też miałam ostatnio zagwozdkę jak zrobić dobre, zdrowe frytki. Natknęłam się na ten artykuł: http://odzyskajdzien.pl/5062-frytki-i-chipsy-zdrowa-przyjemnosc-1 Uważam, że w bardzo prosty sposób wyjaśnili jak można je przyrządzić, co cieszy, bo nie jestem jakąś wybitną kucharką ;)
Czwartek, 18 maja 2017 | 19:48:30 klaudyna35 pisze:
Mój mąż uwielbia frytki i ciągle prosi mnie, żeby je robić do mięsa. Niestety, ale nie może jeść ich zbyt dużo, bo ma problemy z trawieniem. Czy jest jakiś sposób na zdrowe frytki?
Czesc Klaudyna35Mój mąż uwielbia frytki i ciągle prosi mnie, żeby je robić do mięsa. Niestety, ale nie może jeść ich zbyt dużo, bo ma problemy z trawieniem. Czy jest jakiś sposób na zdrowe frytki?
Slyszalas moze o Tefal ActiFry? Swietne urzadzenie do pieczenia praktycznie bez tluszczu!
Polecam jest swietne.
Zaloguj się aby dodać post.