Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

(5)
12.01.2017
dodaj własny przepis
10 minut
2 osoby
łatwy
Wartości odżywcze
254 kcal / 1 porcję (253 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    100.53 kcal
    5.03%
  • Białko
    2.16 g
    4.32%
  • Węglowod.
    15.47 g
    5.73%
  • Tłuszcze
    3.60 g
    5.14%
  • Błonnik
    0.99 g
    3.96%
  • GDA
    5.03 %
widok prosty drukuj pobierz
Składniki
  • Kasza jaglana sucha - 30g
  • Ananas świeży - 240g
  • Sok pomarańczowy - 200g
  • Sok z limonki - 6g (2 łyżeczki)
  • Orzechy nerkowca - 30g

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Uprzednio podprażoną kaszę jaglaną ugotuj według wskazówek producenta zamieszczonych na opakowaniu produktu.

KROK 2: Ananas obierz i pokrój w mniejsze kawałki.

KROK 3: Wszystkie składniki włóż do misy blendera i zmiksuj na gładką masę.

Smacznego!